Oppskriften ble delt på FB-gruppen "Kakeoppskrifter og diverse"
Sukkerbrød som aldri feiler :)
- * 5 egg
- * 200 gram sukker
- * 100 gram potetmel
- * 100 gram hvetemel
- * 3 ts bakepulver
- * 3 ss kaldt vann
* Ovn 175 grader, varmluft.
* Egg og sukker i piskes til stiv, luftig og hvit eggedosis ( må piske lenge - 10 minutter)
* Bruk bakepapir nederst i formen og smør rundt kantene.
* Potetmel, hvetemel og bakepulver siktes og blandes forsiktig inn i eggedosisen.
* Helt til slutt røres forsiktig iskaldt vann fra springen inn i røren
* Stek i 40-45 minutter.
* Vend kaken opp ned på en rist for å unngå at den siger sammen på midten.
* Avkjøl kaken helt i formen
* Bruk en skarp kniv til å skjære rundt kanten før du løsner formen.
*Man kan bruke rund -26x6 og rund-16x12. Bruker samme forhold i røren og steker likt.
Link til opprinnelig Blogginnlegg fra Sweetbyjossis:
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar