( 8 posjoner)
800 gram Kjøttdeig eller karbonadedeig
4 ss margarin eller olje til steking
2 finhakkede gule løk
2 finhakkende chili (jeg tar ut stenene)
2 bokser/pakker hermetiske tomater
2 bokser kidneybønner (bruk chilibønner om du vil ha det litt mer spicy)
4 røde paprika i biter (bland gjerne røde og grønne om du foretrekker litt av hver)
3 ts chilipulver
1 ts malt spisskummen
1 ts salt
Har margarin eller olje i gryten
Brun kjøttdeigen i flere porsjoner med løken, hvitløken og chilien
Hell over hermetisk tomat og la det surre i noen minutter
Bland inn bønner, paprika og krydder og la det koke noen minutter
Smak til med salt
Jeg lar det så koke/varme til det skal serverer
Server med nacos, ris eller bagetter
Gjerne med guacomole og en frisk salat ved siden av
Opprinnelig oppskrift er hentet fra Matprat, den som står her er tilpasser oss her i huset
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar