2 ½ dl lys sirup
1 glass peanøttsmør
1 ½ liter Cornflakes
1 dl sukker
2 store plater Melkesjokolade
Litt peanøtter
* Smelt sirup, peanøttsmør og sukker i en stor kjele, rør underveis.
* La det så vidt koke opp.
* Sett kjelen til side og ha oppi cornflakes.
* Rør alt sammen til en 'klissen' masse
* Avkjøles litt
* Klem massen flat ( ca 1-2 cm tykk) på et stykke bakepapir. jevn ut
overflaten med baksiden av en skje eller bruk hendene med engangshansker .
* Bruker å dele i to og lage 2 kaker ca. 10cm x 20-30 cm
* Smelt sjokoladen i vannbad eller micro ( 1 stor plate pr kake)
* Smør ut sjokoladen jevnt over massen , strø på peanøtter og sett det hele til kjøling.
Skjær så i biter og nyt.
Oppbevares best i kjøleskap i boks.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar